Sådan bruger du en flammekaster korrekt

Funktionsprincippet for flammekasteren er meget enkelt.Det er at bruge komprimeret gas til at justere trykket og den variable strøm af gassen, sprøjte den ud af mundingen og antænde den, hvorved der dannes en højtemperatur cylindrisk flamme til opvarmning og svejsning.Så hvordan bruger man flammekasteren korrekt?

1. Tjek: Tilslut alle dele af sprøjtepistolen, stram gasrørsklemmen, tilslut konnektoren til flydende gas, sluk for kontakten på sprøjtepistolen, løsn ventilen på flasken med flydende gas, og kontroller, om hver del er utæt.

 wps_doc_0

2. Tænding: Løsn sprøjtepistolkontakten lidt, tænd direkte ved dysen, og juster sprøjtepistolkontakten for at nå den ønskede temperatur.

3. Lukning: Luk først ventilen på flasken med flydende gas, og sluk derefter kontakten, efter at flammen er slukket.Der må ikke efterlades restgas i røret.Hæng sprøjtepistolen og gasrøret op og læg dem på et tørt sted.

Forholdsregler ved brug af bærbare flammesprøjtepistoler:

1. Jet Gas Lommelygte Genopfyldelig 8812AFyld venligst med brændbar gas på et godt ventileret sted.

2. Du må ikke selv skille sprøjtepistolen ad og samle den.

3. Lad ikke børn røre ved den for at undgå fare.

4. Tab ikke sprøjtepistolen fra et højt sted på et hårdt underlag.

5. Fyld ikke brændbar gas i nærheden af ​​en varmekilde med høj temperatur eller åben ild.

6. Opbevar ikke brændbar gas på et sted, hvor temperaturen overstiger 50 grader Celsius.

7. Hvis du genopfylder den brændbare gas efter brug, skal du vente på, at temperaturen på sprøjtepistolen falder, før du genopfylder.


Indlægstid: 21-2-2023