Sådan fungerer en flammekaster

Flammekasteren er et nyt udendørs produkt, som hører til en slags udendørs køkkenredskaber, og er meget praktisk at have med.Funktionsprincippet for flammekasteren er meget enkelt, hvilket er at bruge komprimeret gas til at justere gassen.
Den trykvariable strømning sprøjtes ud af mundingen og antændes for at danne en cylindrisk højtemperaturflamme til opvarmning og svejsning.Vær opmærksom på sikkerheden, når du bruger en flammekaster, tjek først alle dele, og antænd derefter,
Når du lukker, skal du først lukke ventilen på flasken med flydende gas, og lad os derefter tage et kig med redaktøren.
nyheder-7
Sådan fungerer en flammekaster
Arbejdsprincippet forKina Factory Butan Flame Gun KLL-9002Der meget enkel.Det er at bruge komprimeret gas til at justere trykket og den variable strøm af gassen, sprøjte den ud af mundingen og antænde den og derved danne en cylindrisk flamme ved høj temperatur.
Varmesvejsning osv. Flammekasteren er opdelt i to hovedstrukturer, gaslagerkammeret og trykreguleringskammeret, og mellem- og high-end produkterne har også en antændelsesstruktur.Gasopbevaringskammeret er også kendt som gasboksen, som indeholder gas, ingredienser
Butan leverer typisk gas til værktøjets overspændingskammerstruktur.Trykreguleringskammeret er flammekasterens hovedstruktur.Den modtager gas fra gaslagerkammeret og passerer derefter gennem en række systemer såsom filtrering, trykregulering og flowkonvertering.
Følg trinene for at sprøjte gassen ud af mundingen.

Brænderen er et værktøj til sammensmeltning af svejsning, overfladebehandling af søer og lokal opvarmning af udstyr.Generelt bruges almindelig flydende gas, hvilket er praktisk og økonomisk, og i høj grad forbedrer arbejdseffektiviteten.
Sats.Flammekasteren er sikker at bruge, genialt designet og nem at betjene.Det er et ideelt valg til fabrikker, restauranter og andre steder, der bruger flammekaster i lang tid.
Sammenlignet med værktøjer som svejsebrændere, der kræver rørledningstransport af gas, har den bærbare brænder fordelene ved integreret gasboks og trådløs bærbarhed, men det er begrænset til det faktum, at den bærbare brænder er afhængig af luften.
På grund af faktorerne iltforbrænding og gastryk overstiger flammetemperaturen på almindeligt anvendte håndbrændte fakler generelt ikke 1400 grader.


Indlægstid: 21. februar 2022